Sådan arbejder vi

Vores kunder er både helt små, mindre og mellemstore virksomheder. Og derfor har de vidt forskellige behov, og det er individuelt, hvad vi udfører for hver enkelt.

Vi forsøger at møde kunden med de ønsker, der måtte være

Så derfor arbejder vi i nogle tilfælde på kundens adresse og bliver ofte nærmest en del af ’medarbejderstaben’. Vi kan have aftalt besøg ugentligt, månedligt eller andet. Men I de fleste tilfælde udfører vi arbejdet fra vores dejlige kontor i Ringsted. Her har vi indrettet arbejdspladserne, så vi har alt, hvad vi skal bruge i vores arbejde, tæt omkring os.

Der vil altid være en fast kontaktperson

Vi arbejder ud fra, at det er en fast kontaktperson, der udfører bogholderiet for den enkelte kunde, og som kender de individuelle forhold og behov til bunds.

Vi kan alle hjælpe til

Da vi er flere, der kender til kunden, har vi mulighed for at tage over, hvis der er sygdom og ferier, og dermed supplere og hjælpe hinanden. Vi har ligeledes udarbejdet gode interne IT-løsninger, så vi alle har adgang til de samme informationer og derfor kan hjælpe vores kunder, selvom man ikke lige er den faste kontaktperson.

Tilsammen udgør vi et godt team, hvor vores specielle kompetencer og forskellige erfaringer kommer vores kunder til gode.